|
|
| Funny Pictures i Text | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosna_os Administrator
Broj postova : 1656 Age : 33 Lokacija : ...u birtiji Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 16:00 | |
| Ovdje pisite smijesne tekstove koje ste culi ili procitali i isto tako LINKOVE od najsmjesnijih slika koje ste vidjeli! Link | |
| | | Bosna_os Administrator
Broj postova : 1656 Age : 33 Lokacija : ...u birtiji Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 16:06 | |
| Za pijance - Spoiler:
ADSL - absint dupli sa ledom POP - popij odmah pivo IMAP - imas mala amstel pivo VGA - veliki gutljaj amara LCD - lako cugam domacu COM1 - curo odmah meni jednu COM2 - curo odmah meni dvije LPT - lezerno pijem travaricu DIMM - daj i meni martini TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac DHCP - dva hladna crna piva WINS - vina ima, natoci svima ASP - ajmo svi pit' SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivo popodne DVD - daj vodu drugima ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella ODBC - odnesi dva ballantinesa curama DNS - daj nam sol-a ARP - ajmo radije piti PAP - prekaljeni alkoholicari piju ADO - alkohol dolazi odmah ..NET - neka etanol tece IRC - Ipak Rakiju Curama PHP - Posalji Hladno Pivo HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo CGI - Cirkaj Game Ipak SCSI - Svi Cugamo Sipaj Isto AGP - Alkohol Gospoda Piju DDR - Donesi Domacu Rakiju MIRC - Ma ipak rakiju curama ICQ - iskljucivo rakiju qpujem FTP - fermentaciju toplo preporucujem UTP - uveliko tekilu pijem DSL - duplu sauzu lemam AGP - Ajde gruni pivo FTP - Fermentacija tocenog piva TELNET - Tocena efikasno litra nocu eliminise tegobe PERL - Ponesi evo rakije litru PING - Pivna industrija nikad gora WWW - Votka vodi vandalizmu 3D - 3 domace GPRS - Gulimo prvo rakiju subotom WAP - Veoma alkoholno pice CNC - Cijele Noci Cugam URL - Unicum Radi Lepo JS - Jagermajster Sipaj HTML - Hladan Tuborg Mamurluk Lijeci USB - Uspi Strejt Burbon JPG - Jedno Pivo Gospodjici DSL - Daj Svima Lozu P2P - Posalji 2 Piva CSS - Cugaj Samo Smirnoff DOS - Daj Opet Smirnoff CPU - Cirkaj Pivo Uvijek HDD - Hajde Domacu Donesi ISDN - Isto Samo Duplo Natoci PDF - Pijemo Do Fajrunta TTF - Toci Tu Finlandiju UPS - Udri Po Sljivovici UTF8 - Uspi Tocenih Fostersa 8 WIN XP - Votku Iskljucivo Na EKS Pijem ZIP - Zenama Ipak Pivo PPD - Pelinkovac Prvo Donesi MySQL - Metaxu Jednu Stavi Kocku Leda ISDN - Idi Sestro Donesi Niksicko CABLE - Cevcim Absint Bijuci Ludu Esmeraldu (stanje zvano koma) T3 - Tuborga Tri LOL - Lasko Olvejz Lasko VoIP - Vinjak odmah ispij pijanduro
Zadnja promjena: ; pon lis 22 2007, 22:12; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 16:08 | |
| Sta vidi i radi kronični OGamer?
Ovo:
1. Kad ste na aerodromu,smjeskate se,jer likovi nisu poslali avione u fleet save
2. Ako na svakom parkingu ispod 250 mjesta trazite dugme za unistiti
3. Ako ti neko nesto na ulici opsuje,a ti trazis dugme "Prijaviti igraca"
4. Nikom nista ne dajes,jer se bojis da ce te kazniti radi pushing-a
5. Ako na benzinskoj trazis deuterij
6. Ne izlazis iz kuce,jer se bojis da ce te neko ufatiti u falangu kad se budes vraco
7. Ako u mobitelu imas samo koordinate i nickove raje
8. Kad te auto pregazi,a ti tuzis vozaca radi bushing-a
9. Ako ti se zena porodi,a ti dijetu das ime Legor
10. Kad te neko zeza,ti zoves raju da napravite AKS
11.Kad igrate nogomet mislis si:Da mi je imat par IPR da im srokam obranu
| |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 16:14 | |
| - Spoiler:
ROMEO: (polupijan ispod njenog prozora)
Hajd' bona silazi, ne pravi se luda!
JULIJA: (pospana, bezvoljna, nikakva)
Ako ti moj stari sidje ostaces bez muda...
ROMEO: Nesto mi se, o prohtjelo bas
ove prekrasne noci da mi je das
JULIJA: Tvoj mac bih zarko osjetiti htjela
al' veceras oca m' ne bih smjela.
ROMEO: Skraticu za glavu svakog' nek se zna
ko te bude im'o prije nego ja.
JULIJA: Romeo, Romeo daj jednom shvati
samo sam je tebi spremna dati
ROMEO: Dobro, da ne bih mor'o tude glave sjec'
ovog puta vjerovacu ti na rijec
JULIJA: Hajd' sad kuci **** ti sve
joj vid' kolko je sati ! Hajd' cunaj se !
ROMEO: De barem tol'ko se odvazi
pa mi je na minut pokazi !
JULIJA: (taman krenu da skine gace)
Joj bjezi eto mi cace.
OTAC JULIJIN: Uhljupe jedan opet si dos'o
kako si samo kroz mine pros'o ?!
ROMEO: Nemojte cika Mato
Julija je moje zlato.
JULIJA: (ocu) Ma ja ga uopste ne znam
nisam ga zvala, dos'o je sam.
ROMEO: M'rsss ne lazi kujo mala !
Znam ja sve kome si dala.
JULIJIN OTAC: Odlazi odavde bijedni psu
dok nisi pao mrtav tu !JULIJA: Ma ti si Romeo u seksu amater.
Udri ga babo ****s mu mater !
ROMEO: (dade se u panican bijeg
brzo k'o metak pobjeze uz brijeg)
JULIJA (prasnu u smijeh) A vid mangupa al' bjezi
a htio bi kraj mene da lezi.
JULIJIN OTAC: Babo ce tebi momka da nade
a ovog ce uhljupa neko zlo da snade.
ROMEO (vice s brijega) E mangupe,
dodji u carsiju ako smijes
da vidim jesi l' spreman da se bijes.
JULIJA: (cerekajuci se)Romeo,Romeo odjebi ba
ako nastaviš tako ranicu se ja.
JULIJIN OTAC: Idi kuci bolan Romeo
dok nisam s tobom asfalt pomeo.
ROMEO: Ako zovnem Hamleta mog jarana
neceš izac' iz bolnice mjesec dana.
JULIJA: E dobar ti jaran, dobro ga znam
neki dan je trazio da mu je dam.
ROMEO:Opet lazeš, on Ofeliju voli
sta ima tebe za sex da moli.
JULIJIN OTAC: (Ode u kucu, vode da pije)
JULIJA K'o fol ozbiljna a u sebi se smije.)
ROMEO: Odoh sada kuci ko te ****
idem da nadjem trebu za sebe.
JULIJA: Nemoj bolan Romeo strpi se do jutra
ako ne dobijem, dacu ti sutra.
ROMEO: Ma daji kome hoces sad mi je svejedno
ne zelim vise da zivim ovako bijedno.
JULIJA: Ma steta da nestane taki sevac.
Ne zelis valjda da umres k'o djevac ?
( Zadiže majicu pokaza mu grudi
u Romeu poce zelja da se budi)
ROMEOsav ushicen) O Julija oko moje crno
ma neka me pogodi puscano zrno.
Eto me k tebi, nemogu vise
iako znam da crno mi se pise.
JULIJAodji dodji, dilbere moj
da vidim taj buzdovan tvoj.
ROMEO: (Trci, sa sebe odjecu skida
draganu svoju ne gubi iz vida)
(Ulazi kroz prozor, na trosjed sjeda)
JULIJA ozuri dok babo utakmicu gleda !
ROMEO:Hajde,hajde, brze se skidaj !
Ako naidje ti vikni "Kidaj !"
JULIJA: (Dohvati nekakvu polupraznu bocu
vise i ne razmisljajuci o svome ocu)
Hajd' da popijemo pa sta god da je
cula sam da onda duze traje.
ROMEO: Ne trazi caše
picemo iz flase.
JULIJA: Hajd' ja cu prva prince moj.
Uh masalla,masalla kol'ki je taj tvoj !
ROMEO: (Uze iz Julijinih ruku flasu)
Hajd' da pijemo za ljubav nasu.
Ispraznise bocu za par minuta
Julija postade k'o nesto ljuta.
JULIJA: Znas da moje srce tebe voli
al' sad me nesto poce stomak da boli.
ROMEO: A joj meni djevojko bludna
neceš valjda reci da si trudna !
JULIJA: Marss, gluho bilo, stoko jedna
tvoja su nagadjanja tako bijedna.
ROMEO: (Odjednom pade na tlo)
uh ****te, šta sam ovo popio !?
JULIJA: "Otrov za pacove" evo bas citam
nisam prije stigla starog da pitam
ROMEO: O Julija,Julija ti nas sjeba.
E Romeo ludi tako ti i treba.
JULIJA: Izvini Romeo mislila sam da je vino
baš mi je izgledalo onako fino.
ROMEO Faca mu je totalno bijesna)
Sad ce ti "mala" ostat tijesna.
JULIJA: Ti umires ne saznavsi sta prava je ljepota
ne "umoci" nista za svoga zivota.
ROMEOdopuza do Julije blize)
Na tebe ce vjecno da mi se dize.
To izusti
i dusicu pusti
a samo je htjeo
da joj ga spusti.
JULIJA nestaje joj iz ociju plamen)
Kakva steta, a tvrd mu je k'o kamen.
(Zatvara oci posljednji put)
Znam babo ce biti na mene ljut.
3 dana poslije:
-----------------------
OFELIJA: Jes' cuo za ono dvoje ?
Bas steta, onako mladi.
HAMLET: Ma cuo sam bona, neg' se skidaj
dok nema nikog da se nesto radi.
Dati ili ne dati pitanje je sad
Zadnja promjena: ; pon lis 22 2007, 22:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
| - Spoiler:
2. August: Uselili smo se u našu novu kuću ovde u Kanadi. E vala sam uzbuđen. Ovdje je lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim pokrivene snijegom. Kažu da je ovde lijepo k'o nigdje na svijetu.
14. Oktobar: Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo one divne nijanse žute i narančaste boje, prava divota. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. E vala su lijepi i graciozni. Volim ovu prirodu i ove jelene. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je Raj. Volim Kanadu.
11. Novembar: Dan Sjećanja (Kanadski državni praznik). Kažu da će lov na jelene počet uskoro. Ne mogu da zamislim da neko normalan može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno ovdje.
2. Decembar: Noćas je pao prvi snijeg. Probudio sam se i vidim sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Neopisivo lijepo. Izašli smo napolje, čistili stepenište i prilazni put, a onda se grudvali. (Ja pobijedio, e jesam komšiji prod'o foru s kamenom u grudvi). Kada je prošla ralica morali smo ponovno da očistimo prilazni put. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.
12. Decembar: Noćas opet snijeg. Opet prošla ralica i zatrpala prilazni put. Ovde je prekrasno.
19. Decembar: Noćas opet snijeg. Nisam mog'o izvest' auto da idem na pos'o. Ovdje je zaista divno samo sam već malo umoran od lopatanja. Evo, opet jeb'ne ralice.
22. Decembar: Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noć. Dobio sam žuljeve od lopatanja, a i leđa me bole. Onaj majmun s ralicom k'o da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim prilazni put i eto ti ga ponovo. Šupak!
25. Decembar: Sretan Božić! Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka onaj peder što vozi ralicu, ubiću ga, mater mu ***** govnarsku. Što ne posipa više soli po cesti pa da se snijeg otopi, već **** s tom ralicom, **** mater pedersku.
27. Decembar: Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana osim da očistim snijeg ispred ulaza. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu snijega ispred prilaznog puta, a i hladno je. Kažu da će pasti novih pola metra tih bijelih govana.
28. Decembar: Prognoza je loša. Zajebali i sebe i nas. Palo je metar, a ne pola metra ****noga snijega. Ako ovako nastavi neće se otopit do druge zime. Ralica se zaglavila pred mojom kućom i taj šupak doš'o kod mene da mu posudim lopatu jer se njegova slomila. Rek'o sam mu da sam slomio već šest lopata čisteći ta govna s prilaznog puta što ih on svaki put nabaca i malo je falilo da sam mu slomio glavu sedmom lopatom, al' spasi se đubre jedno, jedva izvuče živu glavu.
4. Januar: Najzad sam izaš'o iz kuće. Odem do prodavnice da kupim nešto hrane, inače bi pokrepali od gladi jer nam je nestalo zaliha. Na povratku kući udarim kolima jelena, tri 'iljade dolara štete na kolima, a moram i na sud zbog mrtvog jelena. Te ****ne nemani šeću posvuda. Treba ih sve pobit'. Što ih lovci ne pobiše i sjebaše jesenas, ***** bi se oni vako šetali tamo u nas.
3. Maj: Odvezoh kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zahrđala od ****ne soli što je posipaju svuda, k'o da je džabe, jeb'o im ja mater govnarsku.
10. Maj: Selim na Floridu. Ne mogu zamislit' da neko normalan može živjeti u ovoj ****noj Kanadi.
Zadnja promjena: ; pon lis 22 2007, 22:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Dnevnik mornara- Spoiler:
31.08.1883 Otplovili smo prema zapadu, nadamo se da cemo naci novi kontinent. Posada je dobro raspolozena, hrana je odlicna, 5 cura iz luke je sa nama i vrlo su sretne.
31.10.1883 Kompas je crko', orijentiramo se po suncu i zvijezdama (kada nije oblacno - prokleti oblaci) Posada je jos uvijek dobro raspolozena, cure su dobro.
30.11.1883 Jak vjetar nam je rastrgao sva jedra osim jednog. To nas je jako usporilo. Posada je jos uvijek dobro raspolozena, cure su dobro.
01.01.1884 Slavimo Novu godinu, j*be nam se za vjetar koji nas baca tamo amo, ne znamo gdje smo jer 25 dana nije bilo cistog neba. Posada je jos uvijek dobro raspolozena, cure su dobro.
28.02.1884 U olujnoj noci smo dozivjeli brodolom. Spasilo se 30 mornara i kuharica Mary, ruzna k'o smrt. Sve cure iz luke su se utopile. sto cemo bez njih! Spasili smo se na pusti otok.
25.03.1884 Na srecu nas je odnijelo prema jugu, zato nam na pustom otoku nije hladno. ruzna Mary kuha odlicno, nekolicina mornara ju je pocelo seviti sa zatvorenim ocima, ja to nikako ne bih mogao! Pozelio sam joj sve najbolje za Dan zena.
01.05.1884 Mary sevi svih 30 mornara. Otkrio sam da ima divnu dusu punu razumijevanja. Mislim da sam se zaljubio.
02.05.1884 Jutros sam otisao k Mary. Ljubili smo se i bilo je divno. Nakon toga je Mary dala svim mornarima.
30.06.1884 Svaki se dan znojimo zbog jakog sunca. U hladovini se znojimo na Mary. Svaki je dan divan. Kakva sreca da je Mary prezivjela.
30.06.1885 Mary je svaki dan (cini mi se) sve ljepsa. Iako joj se vidi da tesko zivi.
30.06.1886 Mary nam vise ne mora kuhati. Sada kuha Joe. Hrana je odvratna, no svaki nam dan uljepsa Mary jer sada svi stignemo dva ili tri puta dnevno na red.
30.06.1889 Mary je iscrpljena, cini mi se da ce biti bolesna.
30.07.1889 Mary je dobila visoku temperaturu. Svi molimo za njeno zdravlje. Zbog visoke temperature njena je ribica toplija za tri stupnja, sto je lijepa promjena. Zbog bolesti ju ne sevimo vise od jednom dnevno - svaki.
30.08.1889 Mary je u nesvijesti, temperatura 41,2, bojimo se najgorega.
31.08.1889 Mary je umrla. 30 mornara, sami morski vukovi, zajedno sa mnom, placemo kao djeca, ne znamo sto cemo bez Mary.
01.09.1889 Pokopali smo Mary. zivot je izgubio svaki smisao.
02.09.1889 Kuhar Joe se objesio na kokosovu palmu, Jack i Jim su se potukli, postaje neizdrzivo.
03.09.1889 Otkopali smo Mary...
Zadnja promjena: ; pon lis 22 2007, 22:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:35 | |
| pitanje Ako slon trci 40km/h a njemu iz suprotnog smjera puse vjetar 100km/h, koliko tom slonu u uho stane palachinki ako je Chuppa-Chups 3kn? - Spoiler:
mislim da mu u svako stanu po 3!!!!!!!!
| |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:36 | |
| ee bila ja znaš ono tam u planinama i vidim ja sad gle ide ono fakat veliiiiiki ogromni krevet prema meni i ono baš sam se zabrinula kad ono krevet odleti i zabije se u vrabca.......i sad ja ni manje ni više nego odem u knjižnicu u prizemlju i zaspem............ali vani je bio traktor i to nije dobro....... | |
| | | Djavlo Gold Penguin
Broj postova : 434 Age : 42 Lokacija : Komin/Dalmacija/Hrvatska Registration date : 05.10.2007
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:37 | |
| meni se chini da je tebi dosadno | |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:39 | |
| - Djavlo je napisao/la:
- meni se chini da je tebi dosadno
kao da | |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:43 | |
| Ja tek sada kuzim da ne kuzim sto kuzim a sto ne kuzim,sto mi je tesko skuziti sto nemogu prokuziti,al jedno kuzjim...znam cemu sluzim
:Oo: | |
| | | Djavlo Gold Penguin
Broj postova : 434 Age : 42 Lokacija : Komin/Dalmacija/Hrvatska Registration date : 05.10.2007
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:44 | |
| | |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon lis 22 2007, 21:47 | |
| - Djavlo je napisao/la:
- varash se :twisted:
u čem Krme moje praznoglavo,pozdravljam te budi zdravo.. Jedi ljetos dosta dinja pa da budes lepa svinja,ko od neke dobre rase a ne samo glupo prase
| |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon pro 03 2007, 21:12 | |
| | |
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text pon sij 07 2008, 11:07 | |
| Svasta se rodi u mutnoj vodi, lukava mrena i glupavi smudj, karas i bandar, lopov i dzandar i ribe sto zive na racun tudj'.
Malene one vecih se klone, ne pazis i vec te nema za tren. Gde god da beze stignu u mreze, neko se rodi da postane plen.
Ko zivot vodi u mutnoj vodi mora sve trikove dobro da zna, u mutnoj vodi, sto mnogim godi posebno onim sa vrha i dna.
Svi znaju svrhu, stuka na vrhu tu su da kvare i naprave lom, a dole na dnu, sudbinu jadnu, mnogima resava nekakav som.
Ja pevam svoj blues bez namere bitne. I najvece ribe za mene su sitne. Ja sa strane samo posmatram taj svet. Ja pevam svoj blues u srcu dubine i drzim se pretezno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar, rutinska stvar.
Na sta se svodi zivot u vodi? Pa eto, grabljivci imaju vlast. Grgec je glupan, ali je krupan, pa male ribice guta u slast.
U dane gadne, kad voda padne, plasljive ribe ne vrede ni gros, naidju krize, drukcije grize, i samo najbolji plivaju jos. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Funny Pictures i Text | |
| |
| | | | Funny Pictures i Text | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|