| Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Hit Man Gost
| Naslov: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sri ruj 26 2007, 19:00 | |
| |
|
| |
Bosna_os Administrator
Broj postova : 1656 Age : 33 Lokacija : ...u birtiji Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sri ruj 26 2007, 20:29 | |
| Džamija
Putovao čovjek i naiđe na džamiju. Uto poče kiša i on se, brže - bolje skloni unutra. A tamo nije bilo nikog. On se promuva i nađe u jednoj sobici na stolu neke čvarke na tanjuru. Pošto je bio vec gladan (cijeli dan nije jeo ), on sjedne i malo po malo pojede sve. Kad je završio, krene prema izlazu, ali baš tada se sretne sa hodžom. - "Ovaj, ja sam se samo sklonio od kiše", promuca on zbunjeno. - "Ništa, ništa, u redu je, dobri čovjece", odgovori hodža. Poslije kraćeg razmišljanja, čovjek pokuša da se izvini: - "Našao sam čvarke koje ste ostavili na stolu..." Hodža ga prekide : - "A, to nisu čvarci, nego kožice od obrezivanja..." | |
|
| |
shady Penguin's King
Broj postova : 647 Age : 29 Lokacija : selo od drzave i grada Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sri ruj 26 2007, 20:32 | |
| kako najlakse ubit plavusu bacit ogledalo u bazen | |
|
| |
Bosna_os Administrator
Broj postova : 1656 Age : 33 Lokacija : ...u birtiji Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sri ruj 26 2007, 20:37 | |
| Čovjek koji trazi lijepu,pametnu i zgodnu zensku, ne trazi jednu vec tri
:haa: :haa: :haa: | |
|
| |
Bosna_os Administrator
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sub ruj 29 2007, 23:15 | |
| jebo lud zbunjenog a pametan obojicu :suspect: | |
|
| |
profesor Penguin
Broj postova : 12 Age : 36 Lokacija : Rijeka Registration date : 27.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem ned lis 07 2007, 01:20 | |
| Zali se Mujo Hasi da mu sina u skoli zafrkavaju zbog imena i da ga zovu Urac. Pita Haso: A kako mu je pravo ime? Odgovori Mujo: Enis. | |
|
| |
profesor Penguin
Broj postova : 12 Age : 36 Lokacija : Rijeka Registration date : 27.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem ned lis 07 2007, 01:21 | |
| Tri nepisana pravila: 1. 2. 3. | |
|
| |
mexico Administrator
Broj postova : 123 Age : 43 Lokacija : Beograd Registration date : 27.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem uto lis 09 2007, 09:22 | |
| sta vice programer kad se daviiiiii u vodiiii
pa vice F1 F1 F1
F1=help | |
|
| |
Bosna_os Administrator
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sub lis 20 2007, 10:16 | |
| Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu doma zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavača:
- "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?"
Prodavač odgovori:
- "35", a žena kaze:
- "Zapravo, imam 47", i sva zadovoljna izađe iz butika.
Skoči zatim do McDonaldsa i nakon što naruči jelo, upita čovjeka za kasom:
- "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?"
Tip odgovori:
- "29". Žena kaže:
- "Zapravo, imam 47" i izađe sva sretna i zadovoljna.
Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje.
Starac će:
- "Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam vatreni način za doznati Vaše godina, samo bi u tom slučaju morao zavući ruku u vaše gaće".
Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nježno čeprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku van pa reče:
- "47."
Žena uzviknu:
- "Pa to je nevjerojatno. Kako ste pogodili?!"
Stari odgovori:
- "Bio sam iza Vas u McDonaldsu." | |
|
| |
shady Penguin's King
Broj postova : 647 Age : 29 Lokacija : selo od drzave i grada Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem sub lis 20 2007, 10:59 | |
| | |
|
| |
maja Insane Penguin
Broj postova : 130 Age : 43 Lokacija : Osijek Registration date : 12.11.2007
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem čet stu 15 2007, 18:27 | |
| Pita žena muža: -Dragi, kakve žene ti voliš? Lijepe ili pametne? -Ni jedne ni druge, volim samo tebe draga!!!! | |
|
| |
Bosna_os Administrator
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem pon stu 26 2007, 23:02 | |
| Zbog nezainteresiranosti,vicoteka se zatvara
:lok: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem | |
| |
|
| |
| Ovdje samo viceve ili cu da vas fasujem | |
|