|
|
| SpamBoard | |
|
+8Djavlo SLAVUJ™ dcr Vlade88 abi mexico shady Bosna_os 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
shady Penguin's King
Broj postova : 647 Age : 29 Lokacija : selo od drzave i grada Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:00 | |
| Uzimas svoju cetkicu za zube, pomadu i kaladont odlazis u sobu, ja sam u kujni, predsoblje je front. Cujem kako tamo otvaras ormane, kupis svoje prnje, tesim se da sve to nije tako crno, a ne moze biti crnje. O, draga, ne budi peder, o, draga, ne budi peder. Ako jos ima sta da se spasava, nemoj da ides, ne budi sasava! Polazis ka vratima, kljuc ti je u ruci, neodlucan hod, drzim ti palceve i navijam za tebe, spustas torbu na pod. | |
| | | shady Penguin's King
Broj postova : 647 Age : 29 Lokacija : selo od drzave i grada Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:00 | |
| Svake noci Brankovice pozivam na pice, svuda oko sebe nalazim slabice, ko sa decom spava, popisan se budi, trazio sam svecom, nigde nema ljudi, kadija te tuzi - kadija ti sudi, u pomoc! Ja ratujem sam! Prevarice, slagace me rodjeni brat, prodace me, zabice mi noz u vrat, nemam poverenja, niti hocu da ga dam, jer ja ratujem sam! Uplaseni prijatelji ni da mrdnu prst, sledeci sam koga ce da razapnu na krst, savest mi je mirna, necu da se kajem, dok me mozak sluzi, ja cu da ga dajem, grlo mi je jako, zato glasno lajem, u pomoc! Ja ratujem sam! | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:01 | |
| | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:03 | |
| curo mala znaj ljubavi je kraj mala znaj drugu volim ja neka svako zna volim ja u sumarku kad sam ljubit te htio rekla si mala sam jos hej hop cup poskocit cu drugu curu poljubit cu hop cup poskocit cu drugu curu po... poljubit cu drugu znaj bas me briga haj (haj) | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:04 | |
| When I was just a little baby boy, my momma used to tell me these crazy things She used to tell me my daddy was an evil man, she used to tell me he hated me But then I got a little bit older and I realized, she was the crazy one But there was nothing I could do or say to try to change it cause that's just the way she was
They said I can't rap about being broke no more They ain't say I can't rap about coke no more (AHHH!) Slut, you think I won't choke no whore 'til the vocal cords don't work in her throat no more?! (AHHH!) These motherfuckers are thinking I'm playing Thinking I'm saying the shit cause I'm thinking it just to be saying it (AHHH!) Put your hands down bitch, I ain't gon' shoot you I'ma pull +YOU+ to this bullet, and put it through you (AHHH!) Shut up slut, you're causing too much chaos Just bend over and take it like a slut, okay Ma? "Oh, now he's raping his own mother, abusing a whore, snorting coke, and we gave him the Rolling Stone cover?" You god damn right BITCH, and now it's too late I'm triple platinum and tragedies happen in two states I invented violence, you vile venomous volatile bitches vain Vicadin, vrinnn Vrinnn, VRINNN! [*chainsaw revs up*] Texas Chainsaw, left his brains all dangling from his neck, while his head barely hangs on Blood, guts, guns, cuts Knives, lives, wives, nuns, sluts
[Chorus: Eminem]
Bitch I'ma kill you! You don't wanna fuck with me Girls neither - you ain't nothing but a slut to me Bitch I'ma kill you! You ain't got the balls to beef We ain't gon' never stop beefing I don't squash the beef You better kill me! I'ma be another rapper dead for popping off at the mouth with shit I shouldn't said But when they kill me - I'm bringing the world with me Bitches too! You ain't nothing but a girl to me .. I said you don't, wanna fuck with Shady (cause why?) Cause Shady, will fucking kill you (ah-haha) I said you don't, wanna fuck with Shady (why?) Cause Shady, will fucking kill you..
[Eminem] Bitch I'ma kill you! Like a murder weapon, I'ma conceal you in a closet with mildew, sheets, pillows and film you Buck with me, I been through hell, shut the hell up! I'm trying to develop these pictures of the Devil to sell 'em I ain't "acid rap," but I rap on acid Got a new blow-up doll and just had a strap-on added WHOOPS! Is that a subliminal hint? NO! Just criminal intent to sodomize women again Eminem offend? NO! Eminem insult And if you ever give in to him, you give him an impulse to do it again, THEN, if he does it again you'll probably end up jumping out of something up on the 10th (Ahhhhhhhh!) Bitch I'ma kill you, I ain't done this ain't the chorus I ain't even drug you in the woods yet to paint the forest A bloodstain is orange after you wash it three or four times in a tub but that's normal ain't it Norman? Serial killer hiding murder material in a cereal box on top of your stereo Here we go again, we're out of our medicine out of our minds, and we want in yours, let us in
[Chorus (first line starts "Or I'ma kill you!")]
[Eminem] Eh-heh, know why I say these things? Cause lady's screams keep creeping in Shady's dreams And the way things seem, I shouldn't have to pay these shrinks this eighty G's a week to say the same things TWEECE! TWICE? Whatever, I hate these things Fuck shots! I hope the weed'll outweigh these drinks Motherfuckers want me to come on their radio shows just to argue with 'em cause their ratings stink? FUCK THAT! I'll choke radio announcer to bouncer from fat bitch to off seventy-thousand pounds of her from principal to the student body and counselor from in-school to before school to out of school I don't even believe in breathing I'm leaving air in your lungs just to hear you keep screaming for me to seep it OKAY, I'M READY TO GO PLAY I GOT THE MACHETE FROM O.J. I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROAT SAG You faggots keep egging me on 'til I have you at knifepoint, then you beg me to stop? SHUT UP! Give me your hands and feet I said SHUT UP when I'm talking to you YOU HEAR ME? ANSWER ME!
[Chorus] [first line starts "Or I'ma kill you!", ninth line starts "Bitch I'ma kill you!"]
[Eminem] Hahaha, I'm just playing ladies You know I love you | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:05 | |
| My tea's gone cold I'm wondering why I.. got out of bed at all The morning rain clouds up my window.. and I can't see at all And even if I could it'll all be gray, but your picture on my wall It reminds me, that it's not so bad, it's not so bad.. [ 1st Chorus: volume gradually grows over raindrop background ] [ 2nd Chorus: full volume with beat right after "thunder" noise ] [ Eminem as 'Stan' ] Dear Slim, I wrote but you still ain't callin I left my cell, my pager, and my home phone at the bottom I sent two letters back in autumn, you must not-a got 'em There probably was a problem at the post office or somethin Sometimes I scribble addresses too sloppy when I jot 'em but anyways; fuck it, what's been up? Man how's your daughter? My girlfriend's pregnant too, I'm bout to be a father If I have a daughter, guess what I'ma call her? I'ma name her Bonnie I read about your Uncle Ronnie too I'm sorry I had a friend kill himself over some bitch who didn't want him I know you probably hear this everyday, but I'm your biggest fan I even got the underground shit that you did with Skam I got a room full of your posters and your pictures man I like the shit you did with Rawkus too, that shit was fat Anyways, I hope you get this man, hit me back, just to chat, truly yours, your biggest fan This is Stan [ Chorus: Dido ] [ Eminem as 'Stan' ] Dear Slim, you still ain't called or wrote, I hope you have a chance I ain't mad - I just think it's FUCKED UP you don't answer fans If you didn't wanna talk to me outside your concert you didn't have to, but you coulda signed an autograph for Matthew That's my little brother man, he's only six years old We waited in the blistering cold for you, four hours and you just said, "No." That's pretty shitty man - you're like his fuckin idol He wants to be just like you man, he likes you more than I do I ain't that mad though, I just don't like bein lied to Remember when we met in Denver - you said if I'd write you you would write back - see I'm just like you in a way I never knew my father neither; he used to always cheat on my mom and beat her I can relate to what you're saying in your songs so when I have a shitty day, I drift away and put 'em on cause I don't really got shit else so that shit helps when I'm depressed I even got a tattoo of your name across the chest Sometimes I even cut myself to see how much it bleeds It's like adrenaline, the pain is such a sudden rush for me See everything you say is real, and I respect you cause you tell it My girlfriend's jealous cause I talk about you 24/7 But she don't know you like I know you Slim, no one does She don't know what it was like for people like us growin up You gotta call me man, I'll be the biggest fan you'll ever lose Sincerely yours, Stan -- P.S. We should be together too [ Chorus: Dido ] [ Eminem as 'Stan' ] Dear Mister-I'm-Too-Good-To-Call-Or-Write-My-Fans, this'll be the last package I ever send your ass It's been six months and still no word - I don't deserve it? I know you got my last two letters; I wrote the addresses on 'em perfect So this is my cassette I'm sending you, I hope you hear it I'm in the car right now, I'm doing 90 on the freeway [ Lyrics provided by www.mp3lyrics.org ] Hey Slim, I drank a fifth of vodka, you dare me to drive? You know the song by Phil Collins, "In the Air of the Night" about that guy who coulda saved that other guy from drowning but didn't, then Phil saw it all, then at a a show he found him? That's kinda how this is, you coulda rescued me from drowning Now it's too late - I'm on a 1000 downers now, I'm drowsy and all I wanted was a lousy letter or a call I hope you know I ripped +ALL+ of your pictures off the wall I love you Slim, we coulda been together, think about it You ruined it now, I hope you can't sleep and you dream about it And when you dream I hope you can't sleep and you SCREAM about it I hope your conscience EATS AT YOU and you can't BREATHE without me See Slim; [ *screaming* ] Shut up bitch! I'm tryin to talk! Hey Slim, that's my girlfriend screamin in the trunk but I didn't slit her throat, I just tied her up, see I ain't like you cause if she suffocates she'll suffer more, and then she'll die too Well, gotta go, I'm almost at the bridge now Oh shit, I forgot, how'm I supposed to send this shit out? [ *car tires squeal* ] [ *CRASH* ] .. [ *brief silence* ] .. [ *LOUD splash* ] [ Chorus: Dido ] [ Eminem ] Dear Stan, I meant to write you sooner but I just been busy You said your girlfriend's pregnant now, how far along is she? Look, I'm really flattered you would call your daughter that and here's an autograph for your brother, I wrote it on the Starter cap I'm sorry I didn't see you at the show, I musta missed you Don't think I did that shit intentionally just to diss you But what's this shit you said about you like to cut your wrists too? I say that shit just clownin dogg, c'mon - how fucked up is you? You got some issues Stan, I think you need some counseling to help your ass from bouncing off the walls when you get down some And what's this shit about us meant to be together? That type of shit'll make me not want us to meet each other I really think you and your girlfriend need each other or maybe you just need to treat her better I hope you get to read this letter, I just hope it reaches you in time before you hurt yourself, I think that you'll be doin just fine if you relax a little, I'm glad I inspire you but Stan why are you so mad? Try to understand, that I do want you as a fan I just don't want you to do some crazy shit I seen this one shit on the news a couple weeks ago that made me sick Some dude was drunk and drove his car over a bridge and had his girlfriend in the trunk, and she was pregnant with his kid and in the car they found a tape, but they didn't say who it was to Come to think about, his name was.. it was you Damn! | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:05 | |
| A lot of people ask me.. stupid fucking questions A lot of people think that.. what I say on records or what I talk about on a record, that I actually do in real life or that I believe in it Or if I say that, I wanna kill somebody, that.. I'm actually gonna do it or that I believe in it Well, shit.. if you believe that then I'll kill you You know why? Cause I'm a
CRIMINAL CRIMINAL You god damn right I'm a CRIMINAL Yeah, I'm a CRIMINAL
[Eminem] My words are like a dagger with a jagged edge That'll stab you in the head whether you're a fag or lez Or the homosex, hermaph or a trans-a-vest Pants or dress - hate fags? The answer's "yes" Homophobic? Nah, you're just heterophobic Staring at my jeans, watching my genitals bulging (Ooh!) That's my motherfucking balls, you'd better let go of em They belong in my scrotum, you'll never get hold of em Hey, it's me, Versace Whoops, somebody shot me! And I was just checking the mail Get it? Checking the 'male'? How many records you expecting to sell after your second LP sends you directly to jail? C'mon!-- Relax guy, I like gay men Right, Ken? Give me an amen (AAA-men!) Please Lord, this boy needs Jesus Heal this child, help us destroy these demons Oh, and please send me a brand new car And a prostitute while my wife's sick in the hospital Preacher preacher, fifth grade teacher You can't reach me, my mom can't neither You can't teach me a goddamn thing cause I watch TV, and Comcast cable and you ain't able to stop these thoughts You can't stop me from topping these charts And you can't stop me from dropping each March with a brand new CD for these fucking retards Duhhh, and to think, it's just little ol' me Mr. "Don't Give A Fuck," still won't leave
[Chorus: Eminem (repeat 2X)]
I'm a CRIMINAL Cause every time I write a rhyme, these people think it's a crime to tell em what's on my mind - I guess I'm a CRIMINAL but I don't gotta say a word, I just flip em the bird and keep going, I don't take shit from no one
[Eminem] My mother did drugs - hard-liquor, cigarettes, and speed The baby came out - disfigured, ligaments indeed It was a seed who would grow up just as crazy as she Don't dare make fun of that baby cause that baby was me I'm a CRIMINAL - an animal caged who turned crazed But how the fuck you supposed to grow up when you weren't raised? So as I got older and I got a lot taller My dick shrunk smaller, but my balls got larger I drink more liquor to fuck you up quicker than you'd wanna fuck me up for saying the word ... My morals went thhbbpp when the president got oral Sex in his Oval Office on top of his desk Off of his own employee Now don't ignore me, you won't avoid me You can't miss me, I'm white, blonde-haired and my nose is pointy I'm the bad guy who makes fun of people that die in plane crashes and laughs As long as it ain't happened to him Slim Shady, I'm as crazy as Em -inem and Kim combined - [*kch*] the maniac's in Replacing the doctor cause Dre couldn't make it today He's a little under the weather, so I'm taking his place (Mm-mm-mmm!) Oh, that's Dre with an AK to his face Don't make me kill him too and spray his brains all over the place I told you Dre, you should've kept that thang put away I guess that'll teach you not to let me play with it, eh? I'm a CRIMINAL
[Interlude Skit] Aight look (uh huh) just go up in that motherfucker get the motherfucking money and get the fuck up outta there [Em] Aight I'll be right here waiting on you [Em] Aight Yo Em [Em] What?! Don't kill nobody this time [Em] Awwright... god damn, fuck... (whistling) how you doin'? [Teller] HI, how can I help you? [Eminem] Yeah I need to make a withdrawl [Teller] Okay [Eminem] Put the fucking money in the bag bitch and I won't kill you! [Teller] What? Oh my god, don't kill me [Eminem] I'm not gonna kill you bitch, quit looking around... [Teller] Don't kill me, please don't kill me... [Eminem] I said I'm not gonna fucking kill you Hurry the fuck up! [*BOOM*] Thank you!
[Eminem] Windows tinted on my ride when I drive in it So when I rob a bank, run out and just dive in it So I'll be disguised in it And if anybody identifies the guy in it I'll hide for five minutes Come back, shoot the eyewitness Fire at the private eye hired to pry in my business Die, bitches, bastards, brats, pets This puppy's lucky I didn't blast his ass yet [*dog whines*] If I ever gave a fuck, I'd shave my nuts tuck my dick in between my legs and cluck You motherfucking chickens ain't brave enough to say the stuff I say, so just tape it shut [*tape unrolls*] Shit, half the shit I say, I just make it up To make you mad so kiss my white naked ass And if it's not a rapper that I make it as I'ma be a fucking rapist in a Jason mask | |
| | | Bosna_os Administrator
Broj postova : 1656 Age : 33 Lokacija : ...u birtiji Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:07 | |
| - Citat :
Moja zemlja je u obliku srca,tu između istoka i zapada, u njoj narod voli da puca jedan drugog da napada.
U njoj žive tri vjere,tri nacije svako svakog u glavu jebe svi su željni separacije.
Njome vladaju tri predsjednika tri stolice za tri vuka za baliju,ustašu i četnika sva trojica željni patnji i muka....
ima jos al mi se neda pisat normalno radi se o bosni | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:09 | |
| Kod nas se od dejtona godine broje, ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje. Brdjani postaju gradjani, do jucer svjetla gasili sjekirama, a sad su u odjelima. Mirnese, sredi ih Mirnese, jebi im mater, ako se ti pocenes prodvat i tebi cu mater jebavat da znas, nije bitna ideologija, bitna je biologija, bitna je genetika balije ustase i cetnika! Svaka ovca svome krdu. Krave uz telad u sarena vrata gledat, jedni drugima mater jebat. Znam ko je poceo rat, znam sta je glad! Znam kad su Seseljevci dosli u moj grad! Pricamo ono kako je sad, slabo se micemo s mjesta, puni smo rupa ko nasa cesta. Cesto vucemo rucnu - vidis svaki biser isli bi naprijed ali volimo taj rikverc. Postalo nam navika da ne radi ni jedna fabrika, maloverzacije presutimo da se ne ljutimo, navikli smo, na gebiru i u miru. Mladi iz zemlje bjeze, izbjeglice se vratit nece ne moraju nek zaradjuju, nek nam salju para mi cemo zivit u mraku i jedni drugima jebavat majku....
Cijela drzava placa reket po kucama oruzja - od rata cuje se zveket, imamo mina ko jagoda - pune oranice, ali nece brati gurodovi sto su pravili sadnice! Bole nas kite, imamo resursa vise, pogotovo metala, govana, metana, to je nas zrak i hrana - s tim nas vodje hrane. Ne znam za vas ja sam sit - u mene vise ne stane. Svako kurac u drzavi pusi, zatvara usi. Pred nepoznatim ljudima drzim jezik za zubima da'l: selam, zdravo, bog? Kako je pravo? Ne znam vise sta da kazem, u sranju da se ne nadjem. Pas je ujeo bubu, sviraju ratnu trubu, ljude drukcijeg pogleda imaju na zubu, a da im isprave pogled poslace im jedan odred da im zapaljenu kucu gledaju kroz dvogled.
Al nema ratne nevjere sto moze unistit temelje, onaj korjen kuce u kojem su nase duse, onu burmu i lanac sto u temelj baci bosanac. kad kucu pravi u temelj dio sebe stavi! Srusi do temelja ne ide! Temelj, on ce ostat vjecan ko Sava...
Mater vam jebeeeeeem! Mater vam jebeeeeeem! Mater vam jebeeeeeem! Mater vam jebeeeeeem! | |
| Naslov: Re: SpamBoard čet lis 18 2007, 21:10 | |
| Gadno je, odvratno je bilo Viza mi u rukama, a u srcu mi je shilo U istom je trenutku i sreca i gorcina Misli o boljim danima, misli o izgubljenim jaranima
Ja dijete, i zena - familija moja i njena More jarana, na stolu je pivo i hrana Smijeh i suze, puno domace mjuze: roka Halid Pjevamo ja i ljudi sto cemi falit’
Idem u jedan a zasobom ostavljam drugi svijet Nije vazno koji je bolji, vazno je da sutra imam let Ja letim ko savski galeb kad peca Smijem se stjuardesi, a usebi jecam
Ja dodjoh, evo je Amerika Tezak jezik, tezak zrak Al fino spavam, i dobar mi tlak Svaki pocetak je tezak, al bice lakse Samo da se neki posao nadje – Bice!
Amerika nije rad i znoj Stulicu lag’o si, jeboli te onaj stih tvoj Amerikanci su supci, ona najgora mraka Kod njih ti se radi od jutra do mraka
Nema ko kod nas ono: pauzica-kafica-cigara Kod njih se sve vrti oko para Nema onog u goste ne najavljen Sa kesom mesa za rostilja Kod njih se iz fiseka pije piva (e jebiga)
Al’ gotiva je plata, standard je jebiga, dobar Imas za zivot cak i ako si sobar
Jebote covjece, ovdje pecaju samo grgece I to one vece, manje kulturno bace Koriste umjetne mamce Zajebavanu nas Bosance ***em im sve
Zena koja mi je iznajmljivala stan Objasnjavala mi kako se pali TV (hej meni, bolan, hej - alo) A u svakoj sobi sam imao po jedan Da zena gleda serije dok ja fudbal gledam
Joj utakmice ove klinci vam ne jebu ni pet posto Kod njih je to sve glupo i preprosto – zamisli! Ni ovi nasi sto su dosli nisu isti Upeli se, fo fol postali gospoda Ono zavlace kad pricaju To je sad ovdje moda You understand, motherfucker, I’m a Bosnian – yeah?
Neki dan mi sin rece: Daddy Odmah sam mu reko: Odi vamo sjedi - Jeboli ti daddy mater Za tebe sam babo - a ne daddy - father
Al dobar je on, jelde sine? Preko kompjutera mi domace muzike skine
On je tu odrasto, sta ce Nije mu jasno zasto babo place - kad cuje Indekse Jebiga, pjesma te ponese Malo te ponese, malo te gusi Al kad places – pase dusi
Tu i tamo, skupa odemo dole A kad donesemo para Onda nas dole svi jos vise vole Misle nama je lako Pa dobro, jes nam lakse Al nikog ne zanima kakve su brige nase
Al’ Sava zna - Sava guta suze Suzama se hrane moje savske meduze
Al’ Sava zna - Sava guta suze Suzama se hrane moje savske meduze
Al’ suze su gorke - jer su emocije jake Suze moje, moga oca, seke, brata i majke Moje, i suze raje, moje i dusmana mojih Nije bitno cije su, meduza ih voli Ona ih guta, srce, ona od suza sjaji Meduza postane lak plijen u mojoj Savi
Stuke jedu meduze, mi jedemo stuke Opet nas tuga gusi, opet se tresu ruke Opet iste emocije, opet iste suze Opet isti strahovi, al su nove meduze
Al’ Sava zna - Sava guta suze Suzama se hrane moje savske meduze Al’ Sava zna - Sava guta suze Suzama se hrane moje savske meduze | |
Broj postova : 1656 Age : 33 Lokacija : ...u birtiji Registration date : 12.09.2007
| Naslov: Re: SpamBoard pet lis 19 2007, 07:24 | |
| | |
| Naslov: Re: SpamBoard pet lis 19 2007, 08:20 | |
| | |
| Naslov: Re: SpamBoard pet lis 19 2007, 19:23 | |
| malo smo ja i shady u banani do 22...
cuvanje acc...reko vare da citam pravila :] | |
| Naslov: Re: SpamBoard sub lis 20 2007, 08:15 | |
| meni nije nista reko sorry bosanac :no: | |
| Naslov: Re: SpamBoard sub lis 20 2007, 09:50 | |
| ma ja sam s njm na ircu bio...
malo smo se sjebali sa onim cuvanjem :paradajz: | |
| Naslov: Re: SpamBoard sub lis 20 2007, 10:59 | |
| | |
| Naslov: Re: SpamBoard sub lis 20 2007, 15:13 | |
| Lista Koja Dokazuje Da Starite:
1) Vaše kućne biljke su uistinu samo za ukras, i ni jednu ne možete smotati i popušiti
2) U hladnjaku imate više hrane nego alkohola
3) 6.00 je vrijeme kad se dižete a ne kad idete spavati
4) Vašu najdražu pjesmu sad čujete u dizalu robne kuće a ne u jednom od noćnih klubova
5) Gledate redovito vremensku prognozu
6) Svi vaši prijatelji se sad "žene" i "rastavljaju" umjesto "petljaju" i "prekidaju"
7) Od 130 dana godišnjeg ste pali na svega 14 dana
8) Traperice i majica više se ne broje pod "biti sređen"
9) Sada vi zovete policiju jer naporni studenti preko puta puštaju glasnu muziku cijelu noć i ne daju vam mira
10) Više ne znate gdje kasno navečer otići na pivo
11) U ljekarnu idete samo po tablete protiv boli a ne kondome ili test za trudnoću
12) Od spavanja na kauču vas bole leđa
13) Svakodnevno drijemate poslije ručka
14) Večera i kino je kraj romantičnog spoja, umjesto da prava akcija tek počne poslije
15) Vašeg ljubimca hranite najskupljom i najzdravijom psećom hranom umjesto ostacima od jeftinog ručka
16) Masna hrana u tri ujutro previše uznemiruje vaš želudac
17) Boca vina za 20 kuna više nije "super" ponuda
18) Doručak uistinu jedete rano ujutro
19) 90 posto provedenog vremena ispred računala je zato što radite svoj posao na njemu. Igrice su ipak vremenski luksuz
20) Kad vam zatrudni prijateljica, oduševljeno joj čestitate umjesto da pitate "i što ćeš sad učiniti?"
21) Čitate sve ove točke i očajno pokušavate naći više od dvije koje ne primjenjujete. E pa, dobrodošli u zreli život! | |
| | | SLAVUJ™ Administrator
Broj postova : 135 Age : 41 Lokacija : ..::SOBA::.. Registration date : 12.10.2007
| | | | SLAVUJ™ Administrator
Broj postova : 135 Age : 41 Lokacija : ..::SOBA::.. Registration date : 12.10.2007
| Naslov: MOLITVA sub lis 20 2007, 15:19 | |
| Sveti Gospodine nas koji jesi za kompjutorom. Sveti se moci tvoje. Dodji rulanje tvoje. Budi volja tvoja Kako na statistikama, tako i na Hof-u. Bod nas svagdasnji daj nam danas i otpusti nam Multi Accounting kako i mi otpustamo Pusherima nasim. I ne uvedi nas u napast da ne napravimo FS nego izbavi nas od droge Ogame-a. AMEN :lol!: | |
| | | | shady Penguin's King
| Naslov: Re: SpamBoard sub lis 20 2007, 16:09 | |
| :lol!: :lo
ogame to droga je da
sjebat ce vas ha ha
krstarica i te stvari
ako ti se uniste ne mari
samo nove pravi
dok ti se strah mota po glavi
imaš curu ali fs je gotov
zato bez doma
da ne dođe do loma
trpaj trpaj u reiklere nas strpaj
ne unistavam druge pa zasto me krse
ne furam bb pa zasto me tuku
nek me za k**u povukul!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: | |
| Naslov: Re: SpamBoard sub lis 20 2007, 19:54 | |
| ROMEO: (polupijan ispod njenog prozora)
Hajd' bona silazi, ne pravi se luda!
JULIJA: (pospana, bezvoljna, nikakva)
Ako ti moj stari sidje ostaces bez muda...
ROMEO: Nesto mi se, o prohtjelo bas
ove prekrasne noci da mi je das
JULIJA: Tvoj mac bih zarko osjetiti htjela
al' veceras oca m' ne bih smjela.
ROMEO: Skraticu za glavu svakog' nek se zna
ko te bude im'o prije nego ja.
JULIJA: Romeo, Romeo daj jednom shvati
samo sam je tebi spremna dati
ROMEO: Dobro, da ne bih mor'o tude glave sjec'
ovog puta vjerovacu ti na rijec
JULIJA: Hajd' sad kuci **** ti sve
joj vid' kolko je sati ! Hajd' cunaj se !
ROMEO: De barem tol'ko se odvazi
pa mi je na minut pokazi !
JULIJA: (taman krenu da skine gace)
Joj bjezi eto mi cace.
OTAC JULIJIN: Uhljupe jedan opet si dos'o
kako si samo kroz mine pros'o ?!
ROMEO: Nemojte cika Mato
Julija je moje zlato.
JULIJA: (ocu) Ma ja ga uopste ne znam
nisam ga zvala, dos'o je sam.
ROMEO: M'rsss ne lazi kujo mala !
Znam ja sve kome si dala.
JULIJIN OTAC: Odlazi odavde bijedni psu
dok nisi pao mrtav tu !JULIJA: Ma ti si Romeo u seksu amater.
Udri ga babo ****s mu mater !
ROMEO: (dade se u panican bijeg
brzo k'o metak pobjeze uz brijeg)
JULIJA (prasnu u smijeh) A vid mangupa al' bjezi
a htio bi kraj mene da lezi.
JULIJIN OTAC: Babo ce tebi momka da nade
a ovog ce uhljupa neko zlo da snade.
ROMEO (vice s brijega) E mangupe,
dodji u carsiju ako smijes
da vidim jesi l' spreman da se bijes.
JULIJA: (cerekajuci se)Romeo,Romeo odjebi ba
ako nastaviš tako ranicu se ja.
JULIJIN OTAC: Idi kuci bolan Romeo
dok nisam s tobom asfalt pomeo.
ROMEO: Ako zovnem Hamleta mog jarana
neceš izac' iz bolnice mjesec dana.
JULIJA: E dobar ti jaran, dobro ga znam
neki dan je trazio da mu je dam.
ROMEO:Opet lazeš, on Ofeliju voli
sta ima tebe za sex da moli.
JULIJIN OTAC: (Ode u kucu, vode da pije)
JULIJA K'o fol ozbiljna a u sebi se smije.)
ROMEO: Odoh sada kuci ko te ****
idem da nadjem trebu za sebe.
JULIJA: Nemoj bolan Romeo strpi se do jutra
ako ne dobijem, dacu ti sutra.
ROMEO: Ma daji kome hoces sad mi je svejedno
ne zelim vise da zivim ovako bijedno.
JULIJA: Ma steta da nestane taki sevac.
Ne zelis valjda da umres k'o djevac ?
( Zadiže majicu pokaza mu grudi
u Romeu poce zelja da se budi)
ROMEOsav ushicen) O Julija oko moje crno
ma neka me pogodi puscano zrno.
Eto me k tebi, nemogu vise
iako znam da crno mi se pise.
JULIJAodji dodji, dilbere moj
da vidim taj buzdovan tvoj.
ROMEO: (Trci, sa sebe odjecu skida
draganu svoju ne gubi iz vida)
(Ulazi kroz prozor, na trosjed sjeda)
JULIJA ozuri dok babo utakmicu gleda !
ROMEO:Hajde,hajde, brze se skidaj !
Ako naidje ti vikni "Kidaj !"
JULIJA: (Dohvati nekakvu polupraznu bocu
vise i ne razmisljajuci o svome ocu)
Hajd' da popijemo pa sta god da je
cula sam da onda duze traje.
ROMEO: Ne trazi caše
picemo iz flase.
JULIJA: Hajd' ja cu prva prince moj.
Uh masalla,masalla kol'ki je taj tvoj !
ROMEO: (Uze iz Julijinih ruku flasu)
Hajd' da pijemo za ljubav nasu.
Ispraznise bocu za par minuta
Julija postade k'o nesto ljuta.
JULIJA: Znas da moje srce tebe voli
al' sad me nesto poce stomak da boli.
ROMEO: A joj meni djevojko bludna
neceš valjda reci da si trudna !
JULIJA: Marss, gluho bilo, stoko jedna
tvoja su nagadjanja tako bijedna.
ROMEO: (Odjednom pade na tlo)
uh ****te, šta sam ovo popio !?
JULIJA: "Otrov za pacove" evo bas citam
nisam prije stigla starog da pitam
ROMEO: O Julija,Julija ti nas sjeba.
E Romeo ludi tako ti i treba.
JULIJA: Izvini Romeo mislila sam da je vino
baš mi je izgledalo onako fino.
ROMEO Faca mu je totalno bijesna)
Sad ce ti "mala" ostat tijesna.
JULIJA: Ti umires ne saznavsi sta prava je ljepota
ne "umoci" nista za svoga zivota.
ROMEOdopuza do Julije blize)
Na tebe ce vjecno da mi se dize.
To izusti
i dusicu pusti
a samo je htjeo
da joj ga spusti.
JULIJA nestaje joj iz ociju plamen)
Kakva steta, a tvrd mu je k'o kamen.
(Zatvara oci posljednji put)
Znam babo ce biti na mene ljut.
3 dana poslije:
-----------------------
OFELIJA: Jes' cuo za ono dvoje ?
Bas steta, onako mladi.
HAMLET: Ma cuo sam bona, neg' se skidaj
dok nema nikog da se nesto radi.
Dati ili ne dati pitanje je sad | |
| Naslov: Re: SpamBoard ned lis 21 2007, 19:34 | |
| | |
| | | | Bosna_os Administrator
| Naslov: Re: SpamBoard pon lis 22 2007, 15:55 | |
| 2. August: Uselili smo se u našu novu kuću ovde u Kanadi. E vala sam uzbuđen. Ovdje je lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim pokrivene snijegom. Kažu da je ovde lijepo k'o nigdje na svijetu.
14. Oktobar: Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo one divne nijanse žute i narančaste boje, prava divota. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. E vala su lijepi i graciozni. Volim ovu prirodu i ove jelene. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je Raj. Volim Kanadu.
11. Novembar: Dan Sjećanja (Kanadski državni praznik). Kažu da će lov na jelene počet uskoro. Ne mogu da zamislim da neko normalan može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno ovdje.
2. Decembar: Noćas je pao prvi snijeg. Probudio sam se i vidim sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Neopisivo lijepo. Izašli smo napolje, čistili stepenište i prilazni put, a onda se grudvali. (Ja pobijedio, e jesam komšiji prod'o foru s kamenom u grudvi). Kada je prošla ralica morali smo ponovno da očistimo prilazni put. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.
12. Decembar: Noćas opet snijeg. Opet prošla ralica i zatrpala prilazni put. Ovde je prekrasno.
19. Decembar: Noćas opet snijeg. Nisam mog'o izvest' auto da idem na pos'o. Ovdje je zaista divno samo sam već malo umoran od lopatanja. Evo, opet jeb'ne ralice.
22. Decembar: Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noć. Dobio sam žuljeve od lopatanja, a i leđa me bole. Onaj majmun s ralicom k'o da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim prilazni put i eto ti ga ponovo. Šupak!
25. Decembar: Sretan Božić! Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka onaj peder što vozi ralicu, ubiću ga, mater mu ***** govnarsku. Što ne posipa više soli po cesti pa da se snijeg otopi, već **** s tom ralicom, **** mater pedersku.
27. Decembar: Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana osim da očistim snijeg ispred ulaza. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu snijega ispred prilaznog puta, a i hladno je. Kažu da će pasti novih pola metra tih bijelih govana.
28. Decembar: Prognoza je loša. Zajebali i sebe i nas. Palo je metar, a ne pola metra ****noga snijega. Ako ovako nastavi neće se otopit do druge zime. Ralica se zaglavila pred mojom kućom i taj šupak doš'o kod mene da mu posudim lopatu jer se njegova slomila. Rek'o sam mu da sam slomio već šest lopata čisteći ta govna s prilaznog puta što ih on svaki put nabaca i malo je falilo da sam mu slomio glavu sedmom lopatom, al' spasi se đubre jedno, jedva izvuče živu glavu.
4. Januar: Najzad sam izaš'o iz kuće. Odem do prodavnice da kupim nešto hrane, inače bi pokrepali od gladi jer nam je nestalo zaliha. Na povratku kući udarim kolima jelena, tri 'iljade dolara štete na kolima, a moram i na sud zbog mrtvog jelena. Te ****ne nemani šeću posvuda. Treba ih sve pobit'. Što ih lovci ne pobiše i sjebaše jesenas, ***** bi se oni vako šetali tamo u nas.
3. Maj: Odvezoh kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zahrđala od ****ne soli što je posipaju svuda, k'o da je džabe, jeb'o im ja mater govnarsku.
10. Maj: Selim na Floridu. Ne mogu zamislit' da neko normalan može živjeti u ovoj ****noj Kanadi. | |
| Naslov: Re: SpamBoard pon lis 22 2007, 16:25 | |
| daj nesto krace nemam toliko snage da citam | |
| Naslov: Re: SpamBoard pon lis 22 2007, 16:27 | |
| | |
| Naslov: Re: SpamBoard pon lis 22 2007, 16:38 | |
| citaj dole na Funny Pictures & Text | |
| Naslov: Re: SpamBoard pon lis 22 2007, 16:51 | |
| | |
| Naslov: Re: SpamBoard pon lis 22 2007, 16:57 | |
| - shady je napisao/la:
- necu
ko te sisa | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: SpamBoard | |
| |
| | | | SpamBoard | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|